Finese Events

Finese Events

Web dizajn & zhvillim

Prishtinë, Kosovë

Finese Events

"Finesë” eshte themeluar pas pervojes shume vjecare ne organizimin e ngjarjeve. Si rezultat i punes se palodhshme dhe dedikimit tone jemi bere nder kompanite me te kerkuara ne treg ne sektorin e menaxhimit dhe organizimit te dasmave. "Finesë" eshte kompani e specializuar ne menaxhimin e tere ciklit te organizimit te dasmave duke ofruar bashkpunim te lehte nga perpilimi i idese deri tek planifikimi dhe menaxhimi i dasmes tuaj. Ne ju ofrojme alternativat me te mira duke shtuar pervojen tone ne menyre te sinqerte ne favorin tuaj.

Ne kemi pasion per punen qe bejme andaj deshirojme qe pervoja e juaj me ne te jete nje kenaqesi, pa stres, kreative dhe e paharruar.

Në vegëzën "Referencat" në faqën tonë, mund të lexoni më shumë rreth përshtypjeve të klientëve tonë.

PHP CMS / HTML / CSS / JAVA
Projekti: Web faqe
Web: Fros Group


http://www.finese-events.com


Finese Events
Finese Events
Finese Events
Finese Events
Finese Events