fros
0
loading...

SHËRBIMET Web dizajn Web Zhvillim Dyqani Online - eCommerce Imazhi Digjital

Pse të na zgjedhni ne

Për shkak se çdo projekt është i ndryshëm, ne përshtatemi me modelin tuaj të biznesit. Nga të gjitha llojet e dyqaneve online(online shopping) deri te aplikacionet dhe web faqet, ekipi ynë i zhvillimit gjithmonë arrin të zbatojë me sukses një dizajn të përgjegjshëm të përgatitur mirë me një kod të pastër dhe të optimizuar.

01
Për ne
Meqë jemi te lumturia :) -

Dy synimet tona janë lumturia e punonjësve dhe lumturia e klientit

Misioni: Qëllimi ynë është ti ndihmojmë klientët tanë të komunikojnë me audiencen në mënyrë sa më efektive dhe të kontribojmë në suksesin e bizinesit të tyre, duke u ofruar atyre zgjidhje unike për zhvillim të webfaqeve dhe dizajn, me cmime të arritshme si për bizneset e mëdha ashtu edhe për ato të vogla.
Vizioni: FROS Group synon të bëhet një kompani lider për zhvillim të webfaqeve dhe dizajn, e cila do të ofrojë zgjidhje kualitative dhe konkuruese në tregun tonë.

Shërbimet tona

shërbime premium

Web dizajn

Përdorueshmëria, funksionaliteti dhe vizualizimi janë tre nga faktorët më të rëndësishëm gjatë dizajnimit të web faqes

Web Zhvillim

Ne ofrojmë një sistem shumë thjeshtë për menaxhimin e përmbajtjes së web faqes

Dyqani Online - eCommerce

Shitje e produkteve tuaja online dhe me mundësi pagese me kartela nga bankat në Kosovë

Imazhi Digjital

Ne mund t'ju ndihmojmë të gjeni mesazhin e saktë për të treguar qartë se kush jeni si kompani

Disa nga klientët tanë

Suksesi juaj, reputacioni ynë

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës - AGK
Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës - AGK
Zog & Zog
Zog & Zog
Art Construction
Art Construction
M&Q Transportation, Inc. Michigan USA
M&Q Transportation, Inc. Michigan USA
Balkan Sunflowers
Balkan Sunflowers
Jona Med
Jona Med
A & Z Elektrotechnik GmbH
A & Z Elektrotechnik GmbH
Vipa Chips
Vipa Chips
The House Restaurant and Cafe
The House Restaurant and Cafe
Info Com
Info Com
Goethe Zentrum - Goethe Institut
Goethe Zentrum - Goethe Institut
Promovimi dhe mbrojtja e të drejtave të fëmijës
Promovimi dhe mbrojtja e të drejtave të fëmijës
Kosovo Women for Women
Kosovo Women for Women
KOSINT 2020
KOSINT 2020
Rrjeti i Kosoves per Arsim dhe Punesim
Rrjeti i Kosoves per Arsim dhe Punesim
Euro Metal
Euro Metal
Uji i Alpeve
Uji i Alpeve
Xhafa Exhibitions
Xhafa Exhibitions
Investment Management Exhibition Europe
Investment Management Exhibition Europe
Euro Kosova - Flutra
Euro Kosova - Flutra
VIEW
Close