fros
0
loading...

Goethe Zentrum - Goethe Institut Web dizajn, web zhvillim dhe sitemi per termine Prishtinë, Kosovë

Web dizajn, web zhvillim dhe sitemi per termine
Goethe Zentrum - Goethe Institut
Prishtinë, Kosovë
-
Project

Goethe Zentrum - Goethe Institut

Goethe-Zentrum në Prishtinë është një qendër e re dhe në rritje dinamike, e cila mbështetet në mënyrë aktive nga Instituti Goethe. Që nga hapja në vitin 2013 ne vazhdojmë të zgjërojmë ofertën tonë dhe t`ju ofrojmë mësim të gjuhës gjermane konform koncepteve moderne të mësimnxënjës. Tek ne ju mund ta zbuloni e mësoni gjuhën gjermane si duke luajtur – ekipi ynë i mësimdhënësve me përvojë do t´ju ndihmojë në këtë drejtim. Metodat tona interaktive dhe efikase ju garantojnë sukses të shpejtë në një ambient të këndshëm mësimor.

Vizito web faqen

IT STARTS
WITH US.

Gjithçka që mund të imagjinoni është e vërtetë

VIEW
Close