fros
0
loading...

Jona Med Web zhvillim Prishtinë, Kosovë

Web zhvillim
Jona Med
Prishtinë, Kosovë
-
Project

Jona Med

E themeluar ne vitin 2005 Jona Med filloi te mbulonte vetem nje pjese te territorit, per tu zgjeruar pastaj ne tere Kosoven.
Jona Med eshte nje kompani per distribuimin e produkteve farmaceutike e menagjuar profesionalisht me nje ekip ekspertesh ne menagjmentin e saj, partner te fuqishem lokal dhe internacional dhe nje pozite te sigurte ne treg.

Jona Med eshte themeluar me qellimin e ofrimit te produkteve me kualitative ne treg duke perdorur nje strategji efektive per te perdorur njerez te duhur ne vendin e duhur.

Vizito web faqen

IT STARTS
WITH US.

Gjithçka që mund të imagjinoni është e vërtetë

VIEW
Close