fros
0
loading...

Qendra Kosovare për Studime Gjinore Web dizajn & zhvillim Prishtinë, Kosovë

Web dizajn & zhvillim
Qendra Kosovare për Studime Gjinore
Prishtinë, Kosovë
-
Project

Qendra Kosovare për Studime Gjinore

Qendra Kosovare për Studime Gjinore është themeluar në vitin 2002 nga Programi i Gruas KFOS dhe ka qenë organizata e parë e këtij llojit në Kosovë. Dy vite pas themelimit bazuar në një studim fizibileteti, Bordi i KFOS vendosi që Programi i Grave të shkëputej nga KFOS-i dhe të bëhej pjesë integrale e Qendrës Kosovare për Studime Gjinore.

Që nga kjo kohë, Qendra Kosovare për Studime Gjinore është organizatë kryesore në zhvillimin e studimeve dhe hulumtimeve të çështjeve gjinore në Kosovë. Publikimet e hulumtimeve të realizuara nga qendra janë mirëpritur nga organizatat e ndryshme joqeveritare, përfaqësues të qeverisë dhe profesor të Universitetit të Prishtinës.

Vizito web faqen

IT STARTS
WITH US.

Gjithçka që mund të imagjinoni është e vërtetë

VIEW
Close