fros
0
loading...

Rrjeti i Kosoves per Arsim dhe Punesim Web dizajn & zhvillim Prishtine, Kosove

Web dizajn & zhvillim
Rrjeti i Kosoves per Arsim dhe Punesim
Prishtine, Kosove
-
Project

Rrjeti i Kosoves per Arsim dhe Punesim

KEEN është koalicion strategjik i katër organizatave të shoqërisë civile të cilat angazhohen në fushën e arsimit, punësimit dhe politikave sociale. Projekti KEEN financohet nga Bashkimi Evropian ka për qëllim përmirësimin e punësueshmërisë së grupeve në nevojë në Kosovë dhe përfshirjen e tyre në zhvillimin e politikave, në vendimmarrje dhe në monitorimin e zbatimit të tyre në nivel qendror dhe lokal.

Web dizajn: ASHA
PHP CMS / HTML / CSS / JQuery

Vizito web faqen

IT STARTS
WITH US.

Gjithçka që mund të imagjinoni është e vërtetë

VIEW
Close