fros
0
loading...

Vipa Chips Web dizajn & zhvillim Prishtinë, Kosovë

Web dizajn & zhvillim
Vipa Chips
Prishtinë, Kosovë
-
Project

Vipa Chips

Pestova shpk është kompani vertikalisht e integruar, e cila fillon nga prodhimi i farës së patatës, kultivimit të patates për konsum dhe përpunim, si shitje dhe distribuimin e patates dhe produkteve të saj.

Si kompani private është themeluar në vitin 1991 dhe e riregjistruar në vitin 1999. Që nga 1 Janar 2008 deri me 31.08.2016 bashkëaksionare ishte BERZH (Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim).

Web design: ASHA

Vizito web faqen

IT STARTS
WITH US.

Gjithçka që mund të imagjinoni është e vërtetë

VIEW
Close