fros
0
loading...

Ne bëjmë web dizajn, web zhvilim & web aplikacione Prishtine Kosove

Ne bëjmë web dizajn, web zhvilim & web aplikacione
We are digital agency.

Ne jemi
Fros

Themeluar në vitin 2006, Fros është bërë një nga Agjencitë më të mira Digjitale në Kosovë. Ne ofrojmë shërbime të zhvillimit të web faqeve, aplikacioneve dhe programeve të ndryshme me cilësi të lartë dhe kosto efektive.

FROS SH.P.K
Prishtina, Kosova
14

VJET
EKSPERIENCË DIGJITALE

hal gatewood unsplash

Shërbimet tona

shërbime premium

Web dizajn

Përdorueshmëria, funksionaliteti dhe vizualizimi janë tre nga faktorët më të rëndësishëm gjatë dizajnimit të web faqes

Web Zhvillim

Ne ofrojmë një sistem shumë thjeshtë për menaxhimin e përmbajtjes së web faqes

Dyqani Online - eCommerce

Shitje e produkteve tuaja online dhe me mundësi pagese me kartela nga bankat në Kosovë

Imazhi Digjital

Ne mund t'ju ndihmojmë të gjeni mesazhin e saktë për të treguar qartë se kush jeni si kompani

austin chan unsplash

Filloni projektin tuaj
menjëherë

Për shkak se çdo projekt është i ndryshëm, ne përshtatemi me modelin tuaj të biznesit. Nga të gjitha llojet e dyqaneve online(online shopping) deri te aplikacionet dhe web faqet të personalizuara, ekipi ynë i zhvillimit gjithmonë arrin të zbatojë me sukses një dizajn të përgjegjshëm të përgatitur mirë me një kod të pastër dhe të optimizuar.

Puna jonë

Projektet

Disa nga klientët tanë

Suksesi juaj, reputacioni ynë

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës - AGK
Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës - AGK
Visit web
Zog & Zog
Zog & Zog
Visit web
Art Construction
Art Construction
Visit web
M&Q Transportation, Inc. Michigan USA
M&Q Transportation, Inc. Michigan USA
Visit web
Balkan Sunflowers
Balkan Sunflowers
Visit web
Jona Med
Jona Med
Visit web
A & Z Elektrotechnik GmbH
A & Z Elektrotechnik GmbH
Visit web
Vipa Chips
Vipa Chips
Visit web
The House Restaurant and Cafe
The House Restaurant and Cafe
Visit web
Info Com
Info Com
Visit web
Goethe Zentrum - Goethe Institut
Goethe Zentrum - Goethe Institut
Visit web
VIEW
Close