fros
0
loading...

Info Com Web zhvillim Prishtinë, Kosovë

Web zhvillim
Info Com
Prishtinë, Kosovë
-
Project

Info Com

Qendra e shërbimit të kompanisë sonë INFOCOM është Partner i Shërbimit i Autorizuar i Canon, dhe ka teknikë shërbimi të trajnuar, mirëmbajtje dhe riparim të aftë të pajisjeve nga programi Canon.

Stafi ynë rregullisht ndjekin seminare trajnimi për pajisje specifike në qendrat e trajnimit të autorizuar nga Canon dhe prodhuesit e tjerë për shitje dhe shërbime.
Mbështetur nga inxhinierë të kualifikuar dhe me përvojë elektronike, kompania jonë ofron fotokopje, printer, skanues .. Shërbime mirëmbajtjeje me kosto të arsyeshme. Këto pajisje Shërbimet e Mirëmbajtjes ofrohen nën mbikëqyrjen e inxhinierëve me përvojë, të cilët posedojnë specializim në kopjuesit, Printerët, skanerin dhe mirëmbajtjen e makinerive të faksit.

Vizito web faqen

IT STARTS
WITH US.

Gjithçka që mund të imagjinoni është e vërtetë

VIEW
Close