fros
0
loading...

Promovimi dhe mbrojtja e të drejtave të fëmijës Web dizajn & zhvillim Prishtinë, Kosovë

Web dizajn & zhvillim
Promovimi dhe mbrojtja e të drejtave të fëmijës
Prishtinë, Kosovë
-
Project

Promovimi dhe mbrojtja e të drejtave të fëmijës

Fuqizimi i komunitetit lokal në përmirësimin e masave për mbrojtjen e fëmijëve në shkolla përmes ngritjes së vetëdijes, ndërmjetësimit dhe zgjidhjes së konfliktit.

Vizito web faqen

IT STARTS
WITH US.

Gjithçka që mund të imagjinoni është e vërtetë

VIEW
Close